Interkolonial

Interkolonial er et importselskap og selger varer til grossister.

Vi velger ut kolonialvarer fra land som har lange tradisjoner med å produsere god kvalitet. Som for eksempel pasta fra Italia og olivenolje fra Spania.

Produkter

 Vi importerer varer fra land som har lange tradisjoner for å produsere varer av svært god kvalitet.     

Olivenoljer som er produsert på åkrene rundt Barcelona i Spania. I fra Italia importerer vi balsamico og artiskokkhjerter  som er produsert av svært dyktige La dispensa di Amerigo som holder til i Bologna. 

Vi importerer en prisvinnenede olivenolje fra Fontanara som dyrkes i åsene rundt Verona og hermetiske tomater fra produsenten Benincasa,  som dyrkers lengre sør i områder rundt  Pompei, som er veldig kjent for vulkanutbruddet i ca 1800 f.Kr.

Interkolonial importerer et bredt sortiment av nøtter og tørket frukt fra produsenten Tovano

I fra Argentina importerer vi solsikkeolje fra firmaet  AGD, som startet  i det små med å presse olje allerede i 1948. De har nå vokst til å ansette 2700 mennesker.   

I Thailand har de perfekt vær til å produseres flotte maiskolber og hermetiske maiskorn. Med masse sol og nok regn, får maisen en nydelig gul farge og en søt god smak. 

I tillegg har interkolonial  et bredt sortiment av: fryst frukt og grønnsaker, nøtter og tørket frukt, yoghurter og oster, oliven, jalapeno,og tomatillo, krutonger og  hermetiske kikerter, røde kidneybønner.

Publisert med Visto CMS